Seldi Shehu

Seldi Shehu - Themeluesi i Space Architects

Seldi Shehu eshte arkitekt shqiptar. U diplomua ne universitetin e Tiranes, Albanian University, Dega Arkitekture, ne nentor te vitit 2011, duke fituar Master shkencor në “Arkitekture “.

Ne shtator te vitit 2009, po gjate studimeve universitare, punesohet arkitekt prane “Al.Point” , studio arkitekture ne Tirane. Projektimi i objekteve te ndyshme, kryesisht objekte banimi dhe sherbimi, hotele, vila, te projektuara ne Komunen Dajt, Tirane.


Ne qeshor te vitit 2012, punesohet si arkitekt dizajn prane “ Mobileri Tirana ”. Arredim dhe kompozim i hapesirave te brendeshme te te gjitha funksioneve, nga projektimi, deri ne zgjedhen e detajit me te vogel (materiali, ngjyrat,aksesoret).


Ne janar te vitit 2014, punon si arkitekt i brendshem prane “ Mobileri Klajdi ”.Po ashtu edhe ne kete kompani u perfshi ne te gjitha projektet nga fillimi deri ne perfundim, duke ofruar siguri dhe cilesi e duke forcuar pozitat e saj ne treg. Gjate kesaj periudhe eshte marre kryesisht me arredim shtepish, lokalesh, zyrash, etj.


Pas nje eksperience disa vjecare, se bashku me koleget e tij ne shtator te 2013 themelon ne Tirane studion // SPACE // - një ekip profesionistesh i brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet me te mira te projektim arkitektonik dhe dizenjimit te brendeshem.

Nëse ju nevoitet ndërtimi i një shtëpi të re ose përditësimi i mobiljeve tuaj, ne ofrojmë projektim dhe mobilim, me funksionalitet, stil dhe vlera.Pavarësisht se ku jetoni, ne përpiqemi për të bërë çdo projekt një përvojë të dobishme për klientët tanë.

Njihuni me stafin

Deshira per pune me cilesi edhe finese eshte cfare na diferencon.

Ilir Sino

Ilir Sino

Arkitetkt

Ka kryer studimet e larta në Universitetin Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU), Dega Arkitekturë (Profili Urbanistikë).

Aleksander Nogu

Aleksandër Nogu

Arkitekt

Ka kryer studimet e larta në Albanian University (AU), Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierive, Dega Arkitekturë.

no-user

Emri juaj

Arkitekt

Deshiroheni ti bashkoheni stafit tone?! Na kontaktoni per me teper

Ju nevojitet nje Arkitekt?

Deshironi te mobiloni shtepine, lokalin apo zyren tuaj? Space Architects ju vjen ne ndihmen tuaj. Na kontakoni me email ose cel per me teper