Ky apartament është  dizenjuar dhe mobiluar nga  studio arkitektures Space, koncepti i ri i dizanit nga Seldi Shehu .

Një projekt i mirë është ai që krijon , një hapësirë të mirë organizuar dhe të rehatshme ku ke kënaqësinë te jetosh  dhe të punosh sic është kjo shtëpi . Eshtë shumë e rëndësishme të krijosh një hapesirë ku njerzit të ndihen rehat . Dhe ku ka më bukur se shtëpia jote të jetë fiks ajo që dëshironi .

Kjo shtëpi është e stilit konteporan me ngjyra të ngrohta dhe shumë  e rehatshme , është një shtëpi që të bën të ndihesh rehat dhe të bën të qëndrosh me orë të tëra pa u mërzitur duke qene se  ka një rrjedhmëri perfekte të ambjenteve .

Cdo gjë me Space është më e thjeshtë.