Kur prakticiteti dhe bukuria plotësojnë dinamizmin e projektit, rezultati është Space, koncepti i ri i dizajnit nga Seldi Shehu. Space, një kompani shqiptare që ka mobiluar shtëpitë dhe apartamentet më elegante në vend tashme që nga viti 2014.

(pershkrimi i plote vazhdon mbas fotove)

Kjo shtëpi ndodhet në Tiranë , pranë restorant durresi dhe ka një hapësire 1+1.

Kuzhina dhe dhoma e ndënjes është vendi më i ngrohtë dhe i dashur për të gjithë , është vendi ku clodheni bisedoni me miqt dhe familjen , ndaj edhe per kete shtepi kemi zgjedhur stil që të na percjelli gjithashtu ndjenjën e rehatis . Kjo shtëpi është i një stili konteporan , dhe është e nderthurur me ngjyra të lehta dhe shumë të ngrohta. Kjo kuzhinë është pranuar me dizajn të thjeshtë. Me linja të pastërta dhe me më pak detaje të bezdisshme. Kuzhina lidhet në mënyrë perfekte me dhomën e ndenjes duke krijuar një rrjedhshmëri ndërmjet tyre . Ndërko që dhoma e ndenjes të ofron rehatine maksimale me ngjyrat dhe driten e saj.

Dhoma e gjumit e kësaj shtëpie qëndron po aq e ngrohtë dhe komode . Aktualisht preferohet që dhoma e gjumit të mos të mos ngarkohet shumë, por brenda te kete dizanj dhe prakticitet . Brënda kësaj dhome kemi luajtur me ngjyrën e ngrohte të drurit , të bardhën dhe grin ne mure të cilat kanë një lidhje perfekte ndërmjet tyre.

Arredoni shtepine tuaj me shpejt , me thjesht dhe me bukur vetem me ne .