Portofoli

Ju mund te jeni duke ndertuar nje shtepi nga fillimi ose duke e rimodeluar ate, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlere. Arkitektet tone jane te apasionuar ndaj varieteteve te stileve te ndyshme. Ne jemi pjese e tregut qe nga viti 2011, dhe jemi aktulisht te fokusuar ne Tirane, dhe ne te gjitha rrethet e tjera te Shqiperise.

Na kontakoni me email neperjet formes tone te kontaktit ose nepermjet telefonit ne numrin tone: +355 68 206 0611

Nëse, doni që gjithcka të jetë ashtu sic ju e keni ëndërruar por pa u lodhur apo stresuar,  tashme kompania SpAce, lider në fushen e mobilimit dhe projektimit, sjell linjat dhe dizanjin europian në Shqipëri. Me cilësinë më të lartë të produktit dhe me arkitektët më të mirë në vend, ju tashmë do keni gjithcka që ëndërroni...

Që në fillimet e dizenjimit të këtij projekti e zonja e shtëpisë që jetonte për shumë vite në Zvicer, dëshironte që mobilimi i shtepise që do kishtë në shqipëri ti sillte ndjesinë e qytetit ku ajo jetonte dhe ushtronte profesionin si petagoge. Kështu që ne vendosëm që kjo shtëpi të jetë një shtëpi moderne dhe e forte.