Portofoli

Ju mund te jeni duke ndertuar nje shtepi nga fillimi ose duke e rimodeluar ate, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlere. Arkitektet tone jane te apasionuar ndaj varieteteve te stileve te ndyshme. Ne jemi pjese e tregut qe nga viti 2011, dhe jemi aktulisht te fokusuar ne Tirane, dhe ne te gjitha rrethet e tjera te Shqiperise.

Na kontakoni me email neperjet formes tone te kontaktit ose nepermjet telefonit ne numrin tone: +355 68 206 0611

Ky apartament ndodhet në Tiranë, tek Hipoteka. Në këtë Apartament pas nje bashkëbisedimi me të Zotët e shtëpisë, dhe me dilemën e tyre se si ta arredonin shtepinë e tyre, se si është mënyra me funksionale per pozicionimin e dhomave dhe mobiljeve, ne vendosëm bashkarisht që në këtë apartament të përdornim stilin modern...

Në këtë apartament kemi përdorur detaje të stilin minimalist me atë modern, për të nxjerr sa më shumë finesë në apartament. Në këto foto vihet re përdorimi I ngjyrës së lehte të tullës, grisë dhe ngjyrës së drurit. Pothuajse në cdo element të mobiljeve ne kemi përdorur elementin e hekurit, si tek këmbët e etazhierit...

Nëse, doni që gjithcka të jetë ashtu sic ju e keni ëndërruar por pa u lodhur apo stresuar,  tashme kompania SpAce, lider në fushen e mobilimit dhe projektimit, sjell linjat dhe dizanjin europian në Shqipëri. Me cilësinë më të lartë të produktit dhe me arkitektët më të mirë në vend, ju tashmë do keni gjithcka që ëndërroni...

Shpesh kur duam të hapim një lokal pyetja e parë që na vjen ndërment është së cfarë stili ta bëjm lokalin, cilat janë tendencat e fundit për arredimin e një lokali. Por me SpAce është gjithmonë më e thjeshtë sepse ne studiojmë me hollësi jo vetëm abjentim por edhe tregun e vendit dhe preferencat e klientëve...

Në këtë apartament është përdorur stili neoklasik me linja të buta dhe fine. Pavaresisht se ky apartament ndodhet në bregdet të Zotët e shtëpisë dëshironin që kjo gjë të mos ndikonte në arredimin e shtëpisë. Duke qënë se kjo shtëpi shërbente më shumë si shtëpi pushimi si për verën edhe për dimrin ne ...

Që në fillimet e dizenjimit të këtij projekti e zonja e shtëpisë që jetonte për shumë vite në Zvicer, dëshironte që mobilimi i shtepise që do kishtë në shqipëri ti sillte ndjesinë e qytetit ku ajo jetonte dhe ushtronte profesionin si petagoge. Kështu që ne vendosëm që kjo shtëpi të jetë një shtëpi moderne dhe e forte.