Sherbimet

Space Arhictects ofrone nje game te gjere sherbmiesh, duke filluar me mobilim/interior-design dhe projektim/zbatim arkitekturor per objektemi banimi ose biznesi. Nqs ju mendoni fjalen arkitekt per projektin tuaj, ne me kenaqesi mund t'ju ofrojme sherbimin tone.

Na kontakoni me email neperjet formes tone te kontaktit ose nepermjet telefonit ne numrin tone: +355 68 206 0611

Architecture

Space Architects ofron sherbim te plote arkiteturor duke filluar nga koncptimi/vizioni deri ne ndertim/mbikqyrje. Me ekperiencen tone, ne ju sigurojme qe projekti juaj do te mendohet edhe zbatohet deri ne detajet me te imta. Jeni te mirepritur t'na kontaktoni per me teper informacion.


Interior Design

Ne ofrojme ekperiencen tone 10-vjecare duke siguar qe vizioini qe ju keni per ambientin tuaj personal apo te biznesit te vije ne "jete". Ne me kenaqesi do t'ju ofrojme ekpertizen tone per dizenjim hapesishare te brendshem (interior design) si edhe per projekte private dhe komerciale.


Design Mobiljesh

Ne gjithashtu ju ofrojme zgjidhje te kollajta dhe te shpejta per te mobiliar shtepine, vilen apo ambientet tuaja te biznesit si lokale, bare dhe zyra. Sherbimi jone i shpejte dhe korrekt eshte tashme nje element teper i domosdomesh per kohen e klienteve tane, te cilet nuk duan te harxhojne jave te tera nga koha e type per nje projekt.


Ju mund te jeni duke ndertuar nje shtepi nga fillimi ose duke e rimodeluar ate, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlere. Arkitektet tone jane te apasionuar ndaj varieteteve te stileve te ndyshme. Ne jemi pjese e tregut qe nga viti 2011, dhe jemi aktulisht te fokusuar ne Tirane, dhe ne te gjitha rrethet e tjera te Shqiperise.