Misioni jone:

"Korrektesi dhe cilesi maksimale ne cdo projekt, duke realizuar plotesisht vizionin e klienteve tane!"

Rreth nesh

Space Architects Studio

Pas nje eksperience pune disa vjecare ne tregun shqiptar, se bashku me disa nga koleget e tij, ne shtator te vitit 2013, Seldi Shehu themelon ne Tirane studion "Space Actchitects", një ekip profesionistesh te brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet me te mira te projektim arkitektonik dhe ate te dizenjimit te brendeshem. Seldi Shehu eshte diplomuar me Master Shkencor ne universitetin e Tiranes, Dega Arkitekture.

Space Architects arredon ambjentin tuaj me arkitektët më të mirë në vend dhe e mobilon atë me cilësinë më të lartë të produktit. Por jo vetem kaq, sepse ajo gjithashtu mbulon cdo element që i përket ambjentit tuaj, duke përfshire, arredimin nga arkitektët më të kualifikur në vend, mobilimin e shtëpise tuaj, instalimet elektrike dhe ato hidraulike, punimet e gipsit, lyerjen, patinimin, dyer etj.

Nëse doni të arredoni dhe moblioni shtëpinë tuaj të re, të ndërtoni vilen tuaj te endrrave apo thjesht ta rifreskoni atë, nëse doni të mobiloni lokalin, hotelin apo zyrën tuaj, ne ju orientojmë drejt tendencës së fundit sepse ne studiojmë me hollësi jo vetëm abjentim por edhe tregun e vendit dhe preferencat e klientëve.

Nese jeni duke kerkuar një Arkitekt në Tiranë ose një arkitekt në Shqipëri, kërkoni një studio projektimi, një mobileri të besueshme dhe dizanjin më të mirë, e nëse kërkoni një grup të specializuar puntorësh për të gjithë punimet e shtëpisë, Space iua ofron te gjitha sherbiet ne menyre profesionale.

Nuk keni pse shpenzoni energjite tuaja, sepse me vetem nje telefonate, në vetëm një kompani, gjithcka do jetë më e thjeshtë, më e besueshme dhe më e lirë. Space përpiqet të zgjojë ëndrrat tuaja, duke i kthyer ato në realitet. Bëni që në abjentin tuaj të mbizotëroje relaksi, komoditeti dhe e bukura sëbashku.

"The mother art is architecture. Without an architecture of our own we have no soul of our own civilization..."

Frank Lloyd Wright

Sherbimet tona

Ne ofrojme nje game te gjere sherbmiesh duke filluar mobilim dhe interior design deri projektim dhe zbatim arkitekturor per objektemi banimi ose biznesi. Per me teper ju lutemi vizitoni faqen e sherbimeve tone

Sherbimet tone

Portofoli i puneve

Ju mund te jeni duke ndertuar nje shtepi nga fillimi ose duke e rimodeluar ate, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlere. Arkitektet tone jane te apasionuar ndaj varieteteve te stileve te ndyshme. Ne jemi pjese e tregut qe nga viti 2011, dhe jemi aktulisht te fokusuar ne Tirane, dhe ne te gjitha rrethet e tjera te Shqiperise. Per te teper informacion ju lutemi vizitoni faqen tone te portofolit te puneve.

Portofoli i puneve


Pse klientet na zgjedhin ne?!

Korrektesi dhe cilesi maksimale ne cdo projekt eshte edhe qellimi jone paresor!

10 vjet plus, qe nga dita ku Space Architects studio eshte themeluar

1000 projekte plus, te zhvilluara me sukses nga Space Architects.

200 kliente plus, kane zgjedhur Space studio si partnerin e tyre kryesor.

25 pjestare stafi ka aktualisht Space Architects studio ne sherbimin tuaj.


Stafi i Space Architects

Deshira per pune me cilesi edhe finese eshte cfare na diferencon.

Woman 1

Matt Henry

General Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis, ligula a dictum ultrices, metus nunc mattis felis, in auctor...

Woman 1

Shelia Curry

Sales & Accounts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis, ligula a dictum ultrices, metus nunc mattis felis, in auctor...

Woman 1

Terry Duncan

Support Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis, ligula a dictum ultrices, metus nunc mattis felis, in auctor...


Vendodhja jone:

Jeni te mirepritur te na vizitoni ne cdo moment. Ne ju presim me kenaqesi.

Deshironi te na pershendesni?
Na kontaktoni me email neperjet formes tone te kontaktit ose nepermjet telefonit ne numrin tone: +355 68 206 0611