Apartament ATSH

Apartament ne Tirane tek ATSH Ky apartament modern 1+1 eshte i pozicionuar ne Rr. "Fadil Rada " ne zonen e quajtur ATSH.

Që në fillimet e dizenjimit të këtij projekti e zonja e shtëpisë që jetonte për shumë vite në Zvicer, dëshironte që mobilimi i shtepise që do kishtë në shqipëri ti sillte ndjesinë e qytetit ku ajo jetonte dhe ushtronte profesionin si petagoge. Kështu që ne vendosëm që kjo shtëpi të jetë një shtëpi moderne dhe e forte.

Gjithcka në këtë shtëpi tavolina, karriket, divanet janë shumë moderne dhe kanë një diversitet ngjyrash të forta. Në cdo ambjent që qëndron ndihet qart komoditedi dhe rehatia që të ofron kjo shtëpi. Dhoma e gjumit nga kerkesat e pronarit eshte nje dhome gjumi e rende. Kemi anim ne tendenca konteporane ne perdorimin e nuancave te drurit kombinuar me ngjyren e kuqe te dashurise.

Si të arredosh ose si ta mobilosh shtëpinë tuaj gjithcka varet nga dëshirat dhe shijet që ju keni, ne përpiqemi të bëjmë më të mirën e asaj që ju dëshironi.